Samfundsansvar

I KRYDSFELTET MELLEM NYSGERRIGHED & CHANCER

Lenette Bech

PROCESKONSULENT LØNTILSKUD

Kulturforandringsprocessen

`Faxe i Fællesskab´

lbech@faxekommune.dk

`Faxe i Fællesskab´ er en nysgerrig størrelse. Derfor giver det rigtig god mening at koble en samfundsansvarlig strategi med et grundlæggende ønske om nye vinkler og krøllede tanker.

 

Faxe i Fællesskab har således det meste af tiden en person tilknyttet, som er på vej mod et nyt og spændende sted i sit arbejdsliv. Faxe i Fællesskab er, i kraft af udviklingssigtet på organisationens kultur, et fantastisk mulighedsrum for personer som ønsker at lære af - og bidrage til - denne dynamiske proces.

Vi samarbejder med både uddannelsesinstitutioner og vores lokale jobcenter.

 

I øjeblikket er Lenette Bech på besøg. Hun er 49 år og uddannet proceskonsulent. Hun har arbejdet med facilitering og design af workshops, samt coaching og ledersparring i Sverige. Hun har rødder indenfor det pædagogiske felt og over ti års erfaring fra offentlig organisationer.

Lenette er optaget af udviklings- og implementeringsprocesser hos den enkelte og i organisationen. Med en erfaring indenfor læring med fokus på kommunikation og relations arbejde, samt en metodisk, anderkendende og systemteoretisk tilgang og forståelse, vil hun være med til at udfordre både sig selv og kulturudviklingen `Faxe i Fællesskab´.

Hun er tilknyttet frem til midten af december 2018. Sammen med proceslederen kommer hun aktivt til at deltage med input og design af processer rundt om i kommunen.

 

DNA citat:

"Vi er fælles om det.

Vi hjælper hinanden, tager os af dem, der har det svært og vi fejrer dem, der gør det godt"

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISION

SAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og projektleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2018

All Rights Reserved