EN MODIG OG BESLUTSOM ORGANISATION

Thomas Børager

PROCESLEDER

Kulturforandringsprocessen

`Faxe i Fællesskab´

tbrag@faxekommune.dk

`Faxe i Fællesskab´ er en organisatorisk udviklingsproces, som skal understøtte Faxe Kommunes transformation til at blive en kommune, hvor innovation og samskabelse er en naturlig del af kulturen og hverdagen i hele organisationen. Proceslederens opgave er at understøtte de organisatoriske forandringer for at nå dette mål.


Er du ansat i kommunen, vil du formentlig før eller siden møde mig ifm. en workshop om at bryde vaner, som en kærlig forstyrrelse på jeres personalemøde, som sparringspartner til din chef, leder eller lokale ambassadør.

Som procesleder designer jeg forløb, seminarer, workshops baseret på enhedens konkrete omstændigheder. Jeg stiller de lidt anderledes og nogle gange lidt irriterende spørgsmål, som sigter efter at støtte udviklingen af organisationens evne til, at gribe opgaver og udfordringer an, på en måde som spejler samtidens forventninger til en moderne kommune.

Jeg er organisatorisk placeret i direktionssekretariatet. Jeg gæster løbende både direktionen, chefforum og MED-organisationens hovedudvalg, så alle der har "aktier" i forløbet kan følge med.

Sidder du med idéer, spørgsmål eller kommentarer til processen, er du altid velkommen til at kontakte mig.

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2019

All Rights Reserved