VI TROR PÅ, AT ALLE BIDRAGER MED NOGET TIL FÆLLESSKABET

Carsten

Riis

KOMMUNALDIREKTØR

Thomas Knudsen

DIREKTØR

Marianne Hoff Andersen

DIREKTØR

Er den næste geniale løsning hos os i Faxe Kommune? Det tror vi på og vi er parate til at arbejde benhårdt på at bane vej dertil.


Gode løsninger er gode at have. Hvad med geniale løsninger? Vi vil være endnu bedre til at arbejde på kryds og tværs - internt og eksternt - for i fællesskab at udvikle samskabte og innovative løsninger. Mange kommuner øver sig i det samme og gode initiativer gror frem rundt om.

I Faxe Kommune er vores sigte at udvikle en kultur, hvor den ukendte løsning ikke er det samme som en umulig løsning.

Mange års tradition for at drive en kommunal organisation på en bestemt måde, sætter sit præg. Og det er en kunst at balancere mellem loyal forvaltning af lovgivning og politiske beslutninger og samtidig, på en meningsfuld måde, udfordre indholdet i de rammer vi arbejder i.

Den balancekunst vil vi mestre. Vi har så mange engagerede og kompetente medarbejdere, et stræbsomt erhvervsliv og usædvanligt aktive borgere i Faxe Kommune, så vi tør godt forsøge at parre ressourcer, ideer og handlekraft på nye måder. For vi tror på, at sammen kan vi mere!

Vi vil øve os i at skabe nye relationer, at stille endnu bedre spørgsmål og dykke ind i meningsfulde prøvehandlinger - på vej mod endnu bedre velfærdsløsninger for et Faxe i fællesskab!

VI ARBEJDER I DET MINDSET, AT SAMSKABELSE STYRKER


Vil du vide hvordan vi anskuer begrebet SAMSKABELSE i Faxe Kommune?

I de indledende faser identificerede vi et antal vigtige brikker til `Faxe i Fællesskab´ - det kalder vi DNA´et.

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2021

All Rights Reserved