NYTÅRSBETRAGTNINGER 2017-2018

UNIK MULIGHED FOR AT UDVIKLE VORES FAGLIGHED OG KOMPETENCER

Kære alle i Direktionssekretariatet,

Vi har netop taget afsked med 2017 og et splinternyt, friskt og ubrugt år ligger foran os. Jeg kan hverken det nye års lottotal og heller ikke sige noget om, hvordan Danmark vil klare sig til VM i Rusland. Men jeg kan dele nogle af mine tanker om vores fælles arbejde for at gøre Faxe Kommune til Danmarks bedste – for både borgere, erhvervsliv og medarbejdere.

Som I alle ved kommer en stor del af 2018 til at stå i det nye byråds tegn. Vi har en stor opgave i at hjælpe det nye byråd og en ny borgmester på plads og dermed hjælpe til at de kan lykkes med deres visioner for kommunen.

Det fælles omdrejningspunkt for alt det, vi gør er Faxe i Fællesskab. Faxe i Fællesskab er på alle måder en spændende, nyskabende og inspirerende proces. Den giver os en unik mulighed for at udvikle vores faglighed og kompetencer, stille de nysgerrige spørgsmål, udvikle vores relationer, kaste ”plejer” overbord og afprøve nye metoder og løsninger.

I 2018 skal vi undersøge alle disse muligheder sammen, vi skal finde vores fælles retning i arbejdet – og omsætte det hele til handling. Jeg er spændt på at se hvor arbejdet bringer hos hen, men en ting kan jeg med sikkerhed sige efter to måneder på posten som jeres leder og det er, at det bliver ambitiøst, udfordrende, kompetent – og med et glimt i øjet. Det er nemlig sådan I er. 

Jeg glæder mig til sammen med jer og med kollegaer og borgere at tage fat på året og på de opgaver som er i vente. For sammen kan vi mere.

Lad bare 2018 komme an :-)

Kathrine

Kathrine Thulin

thuli@faxekommune.dk


Sekretariatsleder

Direktionssekretariatet

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2019

All Rights Reserved