DET MÅ GERNE VÆRE BESVÆRLIGT

Pernille Kastning Guldbæk

SEKRETARIATSLEDER

Direktionssekretariatet

En god arbejdsdag hos os indeholder det, andre vil kalde ”en besværlig opgave”. Når en opgave er ”besværlig”, tvinger det os til at tænke ud af boksen for at finde den helt perfekte løsning. Det kan være, at vi inddrager en tredje part. At løsningen kræver  yderligere dialog med opgavestilleren. Måske undersøger vi også hvilke muligheder lovgivningen giver os. Eller vi kan komme til en erkendelse af, at opgaven skal ses på tværs af hele kommunen og ikke blot i forhold til et enkelt fagområde. Det er alt sammen spændende og udfordrende.

Vi lever og ånder for god service. Det er vores levebrød. Vi er optaget af at servicere kollegaer, politikere, erhvervsliv og borgere. Opgaveporteføljen er bred og vores kompetencer ligeså. Med Faxe i Fællesskab skal vi blive endnu bedre til at stille os selv og vores kompetencer til rådighed. Vi skal nå helt ud i alle hjørner af organisationen.

Som en del af processen omkring Faxe i Fællesskab har vi fokus på at få nye vaner. Og måske er der gamle vaner der skal revurderes. Vi udfordrer os selv og hinanden – og håber at vores kollegaer vil gøre det samme. Vi har fokus på at udvikle en kultur, hvor vi tænker nyt, er nysgerrige og tænker ud af boksen. Sammen kan vi mere – og sammen udvikler vi hver dag opgaveløsningen til gavn og glæde for borgere, erhvervsliv, politikere og hinanden.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig.


CENTER FOR KULTUR, FRIVILLIGHED & BORGERSERVICE

CENTER FOR SUNDHED & PLEJE

CENTER FOR FAMILIE, SOCIAL & BESKÆFTIGELSE

CENTER FOR PLAN & MILJØ

CENTER FOR EJENDOMME

En del af vores DNA:

CENTER FOR BØRN & UNDERVISNING

CENTER FOR HR, ØKONOMI & IT

"Vi koordinerer løsninger, så vi leverer ydelser med høj faglig kvalitet og udnytter fælles ressourcer optimalt"

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2019

All Rights Reserved