NÅR DET VÆRSTE BRINGER DET BEDSTE FREM

Hvem kan ikke blive irriteret over IT´en?

TANKEVÆKKER

IT & Digitalisering

Mareridt!

Alle pc’er på det administrative netværk var blevet smidt af! Ingen - som i INGEN - kunne logge på.

Det blev opdaget ved 17-tiden om eftermiddagen, hvorefter nogle af afdelingens medarbejdere mødte op og gik i gang med at få så mange pc’er på netværket som overhovedet muligt. Også ude på plejecentre og borgerservice m.m. Der blev arbejdet natten igennem, og om morgenen da alle var mødt ind, blev alt andet sat på stand by, for at få hjulpet så mange kolleger som overhovedet muligt. Og sådan fortsatte det dagen efter.

Mareridt?

Det kunne det have været. Men virkeligheden bød faktisk på ganske andre sider af vores relation til hinanden. Hele forløbet foregik i en fantastisk god samarbejdsånd. Alle gik til biddet med hjælpsomhed. Det var vanskeligt at finde sure miner, eller folk der hakkede på hinanden. På en eller anden vis gjorde den uheldige situation noget godt ved de fleste… En møgsituation vækkede de bedste sider i kolleger - også rundt i hele organisationen.

Alt i alt; det der startede som et mareridt, viste sig at blive afsættet til en uventede teambuilding øvelse for hele organisationen.

Ikke at vi ønsker den gentager sig – det gør vi ikke! Men oplevelsen afslører hvordan sammenhold, imødekommenhed, forståelse og hjælpsomhed finder vej – og endda nemmere når det er svært.

Tak til alle…


En del af vores DNA:

"Fortæl! Sæt ord på de gode historier, de gode oplevelser og de ekstra indsatser - også i hverdagen."

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2019

All Rights Reserved