BERETNING FRA GLAD

& MOTIVERET MEDARBEJDER

Vis vej - hele tiden

MOTIVATION

Ledelse i Faxe i Fællesskab


Afsender ønsker at være anonym, men er redaktionen bekendt.

Her er et gratis ”kursus” i hvordan en anerkendende teamleder i kommunen, fik gjort mig som medarbejder meget glad med meget få midler. Faktisk følte jeg mig så anerkendt, at jeg siden denne oplevelse, har løbet dobbelt så stærkt, på trods af at jeg har halveret mit forbrug af stimulerende midler (Kaffe naturligvis…)


Da jeg var blevet udvalgt til en konkret opgave, spurgte jeg lederen hvorfor? Lederen gav sig tid til at reflektere lidt og vendte tilbage med dette fantastiske svar:

"Når jeg har valgt dig, så er det udfra at jeg ser dig som at være struktureret i dit arbejde, jeg oplever at du har styr på dine sager og et stort overblik over eksempelvis diagnoser og andet der er relevant at være opmærksom på, for at kunne tilrettelægge samt tilpasse den pædagogiske opgave, så den er med til at understøtte, udvikle og skabe retning både i forhold til din egen rolle - men selvfølgelig også for den unge! Derudover har du mange års erfaring med at arbejde i sager der er bevilget §85 hvilket jeg tænker er en styrke du kan berige med."


Tak til teamlederen for at tænde en fantastik følelse!

Hilsen glad medarbejder

En del af vores DNA:

"Får vi fortalt det rigtige,

på det rigtige tidspunkt?"

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2019

All Rights Reserved