FRA EN BRUN KUVERT

TIL EN BOGMESSE

Når vi hjælpes ad med at folde gode ideer ud!


CENTER FOR KULTUR, FRIVILLIGHED & BORGERSERVICE


Vil du vide mere?

Kontakt Annette Elmkvist Vestergaard

aev@faxekommune.dk


En stor brun kuvert med udklip fra en bogmesse i Tyskland blev startskuddet til Minibogmessen 2018 på Haslev Bibliotek.

Afsenderen af kuverten var vores lokale krimiforfatter, Hans-Willy Bautz, der efter at have boet og arbejdet som journalist i Tyskland i mange år var flyttet tilbage til sin fødeby Haslev for at nyde sit otium.

I Tyskland havde han afprøvet en idé om at lave en bogmesse for lokale forfattere, og det blev en stor succes. Dokumentationen herfor var indholdet i den brune kuvert sammen med et tilbud til os om i samarbejde med Hans-Willy at afprøve konceptet på Faxe Kommunes Biblioteker.

Tilbuddet var næsten for godt til at være sandt, for idéen var god og med de kompetencer, Hans-Willy kunne byde ind med i samarbejdet - som vi selvfølgelig tog i mod med kyshånd - blev opgaven for os på biblioteket overkommelig, lærerig og spændende.

Vi fik sammen skabt en bogmesse, hvor 25 lokale forfattere præsenterede deres bøger for de ca. 200 besøgende på messen. Selvom vi på forhånd havde besluttet først at holde bogmesse igen i 2020, lod vi os alligevel friste til at afholde én i år, og besøgstallet endte med at blive noget lavere end i 2018.

Næste gang, vi afholder bogmesse, bliver det derfor i en fornyet udgave med en bredere målgruppe og flere aktiviteter men stadig i samarbejde med Hans-Willy.

En del af vores DNA:

”Tænk højt! Måske kommer du til at inspirere andre med dine idéer eller tanker”

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2021

All Rights Reserved