SIDSTE SKOLEDAG, del 1:

LØS DET SAMMEN

Alkoholfri festdag

BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER

SSP


Læs anden del af historien her

Vi ved ikke om alle kan genkalde sig deres sidste skoledag tilbage i 9. og 10. klasse, men ligesom det var engang, er det også i dag en fest som bør huskes for gode minder, hygge og følelsen af fællesskab.

I mange år har der været en fast tradition for, at SSP i samarbejde med mange lokale og kommunale samarbejdspartnere har været arrangør af netop denne dag i Faxe Kommune.

Det er SSP fortsat, men vi er samtidig i gang med at skrive nye kapitler som sætter Faxe Kommune på Danmarkskortet.

Arrangementet er i den grad båret af alle de mange gode samarbejdspartnere og det netværk SSP igennem årene har fået oparbejdet via vores mange andre arbejdsopgaver. En kæmpe stor tak til jer.

 

Lysten har været der i mange år

Selvom lysten til at forsøge sig med den alkoholfrie sidste skoledag har været der i mange år, så var det SSP´s fornemmelse, at tiden først nu var moden. På den anden side var opmærksomheden rettet på de mange mislykkede forsøg fra andre Kommuner igennem årene, og deraf risiko for, at eleverne ville rykke festen ud i gadebilledet.

 

Den alkoholfrie sidste skoledag

Et er projektstyringen på selve dagen, noget helt andet er processen dertil. En proces som vi for 2 år siden i SSP tog livtag med og siden har udviklet på. Vi skal stadig udvikle og holde fokus, men indtil videre har processen været et bevis på, hvordan vi ved fælles hjælp har været i stand til at forene, samle og forpligte hinanden i vores Kommune til gavn for borgerne – i det her tilfælde eleverne.

Vi har taget en chance og formået, at få alt den opbakning vi kunne ønske os og er blevet understøttet i alt fra Politikkerne, Direktionen, via Vej og Park, Kommunikationsafdelingen, Rusmiddelcenteret, Skolerne, klubberne til alle de gode kollegaer, som på dagen vender bøffer, samler skrald og i det hele taget er en tryg voksen for borgenes børn på netop denne dagLæs anden del af historien her.


En del af vores DNA:

"Fortæl! Sæt ord på de gode historier, de gode oplevelser og de ekstra indsatser - også i hverdagen."

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2019

All Rights Reserved