ET TIP TIL FÆLLES ANSVAR FOR DET GODE ARBEJDSMILJØ

Når dagligdagen skal have lidt kærlig opmærksomhed

TRIVSELSMASKOT

HR & Løn afdelingen

I vores afdeling har vi en lille ven. En, som de fleste har hørt om. Den er kendt som Hoptimisten og hos os hopper den rundt og bor sammen med en medarbejder i vores afdeling en uge ad gangen.

At være bofælle til Hoptimisten betyder, at man giver Hoptimisten en vilje og en stemme samt evnen til eksempelvis at sende mails. Hoptimisten har vanskeligt ved at se livet fra andet end den hyggelige, omsorgsfulde, humoristiske og samlende vinkel. Den minder os om at lufte ud, at grine, at anerkende en kollega, at strække ud, at tanke op, at røre sig, at give slip, at tænke sig om, at bryde monotome vaner, at gøre noget godt sammen...

Efter en uges ophold, sender værten Hoptimisten godt videre til en ny kollega, så Hoptimisten vedvarende præges af os og vi præges af Hoptimisten, med alle de nuancer som bringer os tættere sammen, styrker os og fællesskabet på den gode måde.

Det er ofte små tiltag - men samlet set med stor virkning. Det øger trivslen, sammenholdet og overskuddet – vejen til tillidsfuld samskabelse og løsninger der ikke nødvendigvis er set før.

Hvad skal jeres ven være for en?

En del af vores DNA:

"Fortæl! Sæt ord på de gode historier, de gode oplevelser og de ekstra indsatser - også i hverdagen."

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2019

All Rights Reserved