201 PERSONER I VANDET

I HASLEV SVØMMEHAL

Arrangementer som drager store og små, junior og senior

FÆLLESSKAB

Haslev Svømmehal


Vil du vide mere?

Kontakt Kent Nielsen

kskou@faxekommune.dk

Søndag den 7. oktober bød på Den Store Svømmedag i  Haslev Svømmehal

Den Store Svømmedag er traditionen tro blevet afholdt denne første søndag i oktober i forskellige svømmehaller rundt om i Danmark. Den Store Svømmedag er arrangeret af Dansk Svømmeunion i samarbejde med de lokale svømmeklubber og – haller.

Helt konkret har 38 klubber/haller valgt at deltage i år og heldigvis var der rigtig mange, der prioriterede at deltage i den landsdækkende svømmebegivenhed.

Stævnet er for alle , børn, unge og ældre. Det er både for dem, som normalt færdes i en svømmehal, men det er samtidig også et arrangement, der har til hensigt at få borgere, der normalt ikke benytter de lokale svømmehalsfaciliteter, til at kigge forbi og tage en frisk dukkert i bassinet. Nogle deltagere kommer for motionens skyld, nogle for hyggens skyld og andre for konkurrencens skyld - der er nemlig pengepræmier på spil for arrangementsstedet.


Resultater fra dagen i Haslev svømmehal

I Haslev svømmehal  forløb dagen rigtigt godt, alle klubber og foreninger deltog med både svømmer og banetæller,  samt mange udenfor klub deltog.

Haslev Svømmehal deltog i Den store svømmedag for 4. gang og formåede at lokke 201 personer i vandet denne dag. Tilsammen svømmede deltagerne 186.000 meter. 186 km! Haslev Svømmehal opnåede med disse resultater en flot 13. plads i kategorien antal svømmere i vandet.

Tak til alle, der kom og deltog i Haslev svømmehal’s arrangement. Og en stor tak skal også lyde til REMA 1000 i Haslev for at sponsorere frugt til alle deltagere.

Vi glæder os til at se jer alle igen næste år.  Vi håber at endnu flere vil deltage, og svømme deres antal meter.


En del af vores DNA:

"Giv hinanden et skulderklap

når det lykkes!"

FAXE ER ET TILVALG - DET ER VORES VISIONSAMMEN kan vi MERE

faxeifaellesskab.dk drives af

Faxe Kommune | Frederiksgade 9 | 4690 Haslev

Redaktør, webmaster og procesleder: Thomas Børager

Copyright 2017-2021

All Rights Reserved